Restoring the Past, Building the Future

The project involved an extension to the existing fitness suite and changing rooms as well as the construction of a new multi-use play area. Work included the removal of existing blockwork walls, construction of new external blockwork and facing brick walls, relocation of external water tanks, mechanical & electrical works, decoration, new finishes, drainage and ancillary works. A conversion of the existing squash court area to facilitate new soft play equipment, incorporating new windows and doors, was also conducted as part of the contract.

Joey Dunlop Leisure Centre Information

A bit more information about the the Joey Dunlop Leisure Centre project.

  • Status Complete
  • Client Ballymoney Borough Council
  • Architect R. Robinson & Sons
  • Quantity Surveyor .
  • Structural Engineer .